Vardagsbloggen

Nu har jag gått ut med att vi ska gifta oss nästa år så nu kan jag gå ut med min vardagsblogg här. Uppdaterar den lika "flitigt" som denna.



Testat fler klänningar idag

Idag var jag och en av tärnorna (samma som sist) och testade fler klänningar, denna gången var vi hos Atelje MB i Vinslöv. Där fanns många fina klänningar (enormt utbud) och jag har mina favoriter därifrån, men velar.
En av klänningarna jag testade är denna:

Den kostar dock för mycket.

De andra hittar jag ingen bild på.

Tror dock att jag har bestämt vilken klänning jag ska ha, men den får ni inte se. :P



Inbjudningskorten

Sitter nu och väntar på de sista adresserna till gästerna och när de har kommit så beställs de. =) De blir såå fina, men bild kommer inte förrän de har skickats ut.



Fixar med hemsida

Vi har för ett tag sedan börjat fixa en bröllopshemsida som ska stå med i inbjudningarna. Tack vare lite tips på BT så har vi nu börjat på nytt då vi inte bara kunde ta den designen vi gjort tidigare så nu är vi på väg. =)



Duo bokad

Igår bokade Daniel duon vi ville ha till festen så nu är där en sak mindre att tänka på. =)



Daniels kläder bokade

Ja, vi var inom en butik till så Daniel fick testa den klädsel han hade tänkt ha på sig. Han blev så stilig i sin jaquette. =)



Testat klänningar

I torsdags var jag och testade klänningar på Anina i Helsingborg. Hittade dock ingen jag blev jätte förtjust i. Men av de jag testade så gillade jag mest den sista, men den prislappen är för hög. Det är mina föräldrar som ska betala klänningen men den kan ju inte kosta hur mycket som helst. Den jag pratar om nu kostar lite mer än 3 gånger mer än den jag är mest inriktad på att köpa. Då jag är tjock (inga kommentarer tack om att jag inte är det för det vet jag att jag är) så hade de ingen klänning som passade mig helt så därför sitter de sådär på bilderna.





Här håller de inte den så ser lite konstigt ut över bröstet.



RSS 2.0