Tärnor - Check

Frågade hon jag ville ha som "Maid of honor" idag om hon ville vara min tärna och det ville hon. :) Så nu är båda mina tärnor bestämda så då ska bara Daniel bestämma vilka som ska vara marskalker.



Betalt

Har precis betalt för mina ringar så nu väntar jag spänt på att få hem dem. =)



Toastmaster & toastmadame & tärna

Idag har vi frågat två av Daniels kusiner om de vill vara toastmaster resp. toastmadame och de tackade båda ja. :) Vi valde två mest för att han som ska vara toastmaster bor i Spanien och då är det lite svårt om han skulle vara själv när vi ska gå igenom lite tider osv. Så vår toastmadame kom med förslaget att hon kunde vara med att planera och folk kunde säga att de ville hålla tal till henne så kunde toastmastern stå för det praktiska på själva bröllopsdagen och det är helt upp till dem hur de vill lägga upp det. Frågade även toastmadamen om hon ville vara en av mina 2 tärnor och det ville hon gärna. :) Så nu är iaf det fixat.



Står stilla

Ja, just nu står all planering stilla. Men i augusti ska jag/vi faktiskt planera lite har jag bestämt för då har ju Daniel semester så då jobbar han bara på 1 jobb och inte 2. :)
Hoppas att ni andra brudar/brudgummar lyckas bra med er planering och att det går framåt.



Mina ringar

Igår var jag i kontakt med företaget som ska göra mina ringar via ebay och frågade om jag kunde trycka köp nu men betala när vi får lön och det gick bra så nu så har de börjat tillverka mina ringar i platina (de använde nickel i sitt vitguld och jag vill inte chansa att ha nickel även om jag inte är känslig) och i min storlek. Längtar sjukt mycket tills jag har dem här hemma så att jag kan få testa dem och kolla på dem hur mycket jag vill. Kommer även att drömma mig bort till den dagen då jag äntligen kommer att få använda varje dag i resten av mitt liv.



Paket x2

Var och hämtade ut två paket idag. Det ena var ett par örhängen jag tänkte ha på bröllopet och det andra var Daniels nya ring. =) Väldigt fin är den.



RSS 2.0