Testa klänningar.

Idag skickade vi ut "save-the-date" till våra kompisar via facebook. Känns skönt med tanke på att vi inte kommer få iväg inbjudningarna när vi egentligen ville då Daniel ska ha sig ett snack med sin pappa först.

Den 8:e är det tänkt att vi ska träffa min ena tärna och gå och kolla kläder, först till Daniel och sen ska vi nog inom några frisörer och kolla lite priser, sen ska Daniel ta lilleman till Busfabriken medans jag och A kollar klänningar till mig. Jag vet ju redan vilken jag vill ha (tror jag) men ska testa för att veta mer hur modellen, tyget och släpet känns. Vem vet, jag kanske förälskar mig i en annan klänning men det tror jag inte.



Kom ihåg:

Här lägger jag in lite olika saker som kan vara bra att komma ihåg var man hittade dem. =) Kommer uppdateras efterhand.

Hur man snörar en korsett: http://sheriilyn.blogg.se/2010/february/hur-man-snorar-en-korsett.html



Önskar

Jag önskar verkligen att där fanns någon som ville planera mitt (vårt) bröllop åt mig (oss). Har absolut 0 lust eller insperration. Kan det ha att göra med att vi snart ska ha 1-års kalas och sen jul och sen fyller min pappa år? Någonstans där vill jag hinna beställa inbjudningskorten och skicka iväg dem. Men känns inte som att man får speciellt mycket respons från någon just nu. =/
Tar du över planerandet åt mig?



Vad ska vi nu planera?

Ja, just nu står det stilla i mitt huvud om vad vi ska planera härnäst. Kom gärna med förslag.



Tårtrummet

Idag var vi hos Maria som har Tårtrummet och jag säger bara, GUD vad gott!! Vi har bestämt oss för att det är henne vi ska använda oss av. Smakerna går jag inte ut med förrän efter bröllopet, men gud vad jag längtar tills jag får äta den. =)



Bröllopsmässa 2012

Idag hittade jag när den ena bröllopsmässan i Helsingborg ska vara så jag bestämde att vi ska dit. Ja, ni läste rätt. JAG bestämdedet. =) Ses vi kanske där?
Skulle vilja gå veckan innan i Malmö, men kan inte åka på båda. Inte som det är just nu iaf.



Håruppsättning

Har tänkt mig en halvt om halvt uppsatt frisyr, men vem vet hur det blir när jag är hos frisören. Måste gå in till olika frisörer och kolla priser.
Här är bilder på vad jag vill ha för uppsättning.



Jag har ingen lugg och spikrakt hår. Har alltid håret uppsatt i hästsvans och vill ha det utsläppt men utan att få det i ansiktet så då passar denna sortens frisyr bäst.



Tärnklänning

Jag ska ha 2 tärnor och vill att de ska ha likadana klänningar. Varit inne på att de skulle ha svarta klänningar men hittade en superfin klänning på ebay så det blir nog dem.
Här är några favoriter i blandade färger.






Vi (jag och tärnorna) vill ha enkla klänningar för det blir inte min. :P



Tårta

Vi har länge kollat på olika tårtor och vi har nu bestämt att vi vill att vår tårta ska likna denna:


Sen vill vi att det ska stå våra namn som på bilden under någonstans också.




Frustrerad

Ja, just nu är jag frustrerad. Inte bara över bröllopet utan över allt egentligen. Det känns som att allt ligger på is eller bara att inget händer. Vikten står still trots att jag gymmar 2 gånger i veckan, foten blir inte bättre (var med om en ridolycka för 4 veckor sedan), bröllopsplanerna står still. Det enda vi har bestämt som är bröllopsrelaterat på sistånde är att vi spikat gästlistan och bestämt vilken bil vi vill ha som transport på vår stora dag. =) Nu ska vi bara kolla upp om vi hittar en sådan bil som är ledig på vårt datum. Vi har även kommit på hur vi ska göra med inbjudningarna. När vi ska skicka/dela ut dem.

De ända som vet om att vi ska gifta oss är våra föräldrar, syskon, tärnor och marshalker. Och ni som finns på bt eller bara har hittat hit. Jag vill kunna skriva om bröllopet i min andra blogg, men det kan jag inte göra förrän inbjudningarna är skickade. Vill inte heller skriva ut adressen till den bloggen ifall att en kompis skulle råka hitta dena bloggen.



RSS 2.0