Svar till Jojo

Välkommen hit Jojo. Självklart får du följa med här i bloggen och jag hoppas att du kan få inspiration till när det blir din tur sedan.
Jag bloggar för min egen skull (har en vardags blogg också) som det ibland går över 1 vecka innan jag skriver igen så mitt tips om du vill ha en blogg är att bara skriva det du själv vill och att du bestämmer dig för hur privata saker du vill skriva om.
Vår son är nu 10 ½ månad och vi hade inte tänkt ha honom som brudnäbb, men vi hinner kanske ändra åsikt om det. :P Vi vet inte riktigt hur många vi blir men mellan 45-55 verkar det som nu. Det blir mycket familj då Daniels släkt är stor och vi kommer inte bjuda alla från hans släkt. Sen kommer vi bjuda våra närmsta vänner.



Inspiration

Jag behöver inspiration just nu. Kommer inte ens på vad jag ska ta tag i och då är det illa. Har iaf bokat in ett möte med en annan konditor. Den 9:e nov är det dags så får vi se vilken vi gillar bäst sen.
Får sätta mig ner och gå igenom checklistan helt enkelt om jag får någon inspiration till det dvs.

Vad ska ni ha med i ert festhäfte?



Transport

Durra har velat ha en vit limousine som transport innan och jag har inte brytt mig så mycket, trots bilintresse. Hade vi haft lokalen nära vigselplatsen så hade jag velat ha häst och vagn. Men i måndags såg jag på "Mitt stora feta syriska bröllop" och såg då att de skulle ha Rolls Royce och jag blev lite förälskad. Sen vill jag gärna ha limousine också. Vi får sätta oss ner och prata om det helt enkelt.



Marshalk - CHECK

Nu har Daniel frågat den sista han vill ha som marshalk och han tackade ja. =) Skönt att ha det avklarat.



RSS 2.0