Ändring

Ja, nu har det blivit en ändring av Durras kläder. Men inte mycket.



Oj..

Missade helt att skriva här igår att det var 6 månader kvar till bröllopet. =)



Klänningen

I förgår beställde jag min brudklänning, men då inte allt gick som det ska kände jag på mig att det inte blivit någon beställning. Så när det gått 20 timmar utan att jag fått ett bekräftelsemail så mailade jag dem och frågade. Mycket riktigt så fanns det ingen beställning i mitt namn så jag fick testa igen idag och då kom bekräftelsen direkt så NU är den beställd. =)



Preliminär bordsplacering

I förrgår så började vi kolla lite snabbt på bordsplaceringen. Vi gjorde en snabb placering som kändes bra. Vi gick och la oss och då kommer Daniel på att vi har glömt hans ena kusin & man. =/ Då skrattade vi lite men skämdes också (tur att det inte var dagen innan bröllopet). På jobbet igår satt vi och fick ihop en annan placering som också kändes bra (allt blev nästan samma som den första) =) så nu har vi en preliminär bordsplacering. Nu väntar vi bara på att få reda på vilka som kan komma. =)



Skorna

Idag kom de fantastiskt fina skorna. Har testat dem lite snabbt, men då de är iskalla så får de värma sig lite först innan jag testar dem för att verkligen känna efter. De var lika fina på riktigt som på bild. =)





RSS 2.0