Fler?

Mina föräldrar har fått sin inbjudning idag. De tycker det var jättefint. =) Nu ska jag bara fota den en dag.




Inbjudningarna postade

Ja, som rubriken säger så är nu inbjudningskorten postade. =)

Idag beställde jag även skorna som jag velat fram och tillbaka om så nu hoppas jag att de sitter perfekt när jag får dem.



Kohm Loy?

Vi har funderat en del på att ha Kohm Loy lyktor på bröllopet. Just nu vet vi inte om det är lönt då vi har en lokal som ligger mitt i Helsingborg centrum. Vigslen sker kl 14.00 så vi känner inte att det blir så bra att göra det då (trots öppna ytor). Sen tror vi inte att vi går från lokalen ner till vattnet (det är ca 250 meter, men man ser tyvärr inte vattnet från lokalen) och den öppna ytan för att kolla hur vinden blåser och ev. släppa upp några Kohm Loy. Om ni vill veta mer och även beställa så klicka bara på bilden nedan.
Rislyktor


Vi har även kollat på dessa nedan för några månader sedan sen vi såg någon som hade satt de i en trappa inomhus och det var så fint. Men det funkar inte i lokalen vi nu har valt. För att beställa tryck på bilden.


Efter lite mer googlande hittade jag bilden från trappan.



Florist besök & ledsen

Till att börja med så är jag inte ledsen över floristen eller själva mötet med allt som bestämmdes osv, utan på att förra veckan så sa Calligraphen att de började med tillverkningen av våra kort och att vi borde ha dem i slutet av veckan. Nu har det gått en vecka sedan vi borde ha fått dem utan att vi ens fått höra att de är ev. försenade. Jag klagar inte på Calligraphen just nu utan jag är bara ledsen besviken på att de inte kommit än då vi ställde in oss på att få dem förra veckan.

Som sagt så fick vi (jag och min son) besök idag av min kompis (aka. floristen) Marie. Vi började med att fika med frallor. Gott som bara den. =) Sen pratade vi lite allmänt om bröllopet och sen gick vi på ämnet blommor.
Började med att prata om bordsdekorationerna. Vi vill bara ha murgröna, men vet inte om vi vill ha med tråd eller inte. Men det får Durra vara med och bestämma.
Sen pratade vi om min bukett. Marie kom med många bra tips och vi kollade på olika sorters rosor. Bestämde snabbt mig för en sorts rosor, men har tid på mig att googla runt innan det måste vara bestämmt. Vi bestämmde tärnornas buketter och killarnas corsager. Marie kommer en runda till längre fram när min klänning har kommit.



Underkläder- CHECK

Sådär då är underkläderna avklarade. Nu ska jag bara fixa skorna så jag kan mäta allt så jag kan beställa min klänning. =)



Beslutsångest

Jag gillar verkligen hur de där skorna ser ut, men det är mycket pengar. Sen kanske de inte är så fina på riktigt, de kanske inte passar mina klumpfötter.



Wonderbra

Idag kom wonderbra bh:n som jag beställde i tisdags. Tyvärr är den för liten och får skickas tillbaka, men ska ha den i en annan storlek istället. Tror att den kan bli riktigt bra faktiskt. =)



Prata om blommor

Pratade precis med min florist och hon kommer hit näta fredag för att snacka blommor. =)




Underkläder och skor

Jag har nog bestämmt vad jag ska ha under brudklänningen. Det blir en wonderbra och spanx.


Spanx Super High Power Magic Knickers Slimming Underwear to Flatten Stomach 916

Funderar mycket av och till på vilka skor jag ska ha. Hittade ett par fina som jag tycker är för dyra. Men jag har hört att de ska vara supersköna + att man kan färga om dem sen och då är det lättare att använda dem oftare. Dessa är det jag funderar på:



1/1-2012 = 5 år

Ja, igår hade vi vår 5-årsdag. Tiden har gått så sjukt snabbt.
Detta året är det då vi ska gifta oss. Känns overkligt att det ska bli av. =)
Hur länge har ni varit ihop nu när ni ska gifta er??



RSS 2.0