Testa klänningar.

Idag skickade vi ut "save-the-date" till våra kompisar via facebook. Känns skönt med tanke på att vi inte kommer få iväg inbjudningarna när vi egentligen ville då Daniel ska ha sig ett snack med sin pappa först.

Den 8:e är det tänkt att vi ska träffa min ena tärna och gå och kolla kläder, först till Daniel och sen ska vi nog inom några frisörer och kolla lite priser, sen ska Daniel ta lilleman till Busfabriken medans jag och A kollar klänningar till mig. Jag vet ju redan vilken jag vill ha (tror jag) men ska testa för att veta mer hur modellen, tyget och släpet känns. Vem vet, jag kanske förälskar mig i en annan klänning men det tror jag inte.



Kommentarer
Postat av: Sverigetrotteriger/Amanda

Hej hej, jag håller på att planera ett event för blivande brudar som kommer att ha hållas runt den 28:e december förmodligen i Kalmar. Tänkte höra om du skulle vara intresserad av att delta?

2011-11-30 @ 17:23:58
URL: http://traveler.blogg.se/
Postat av: Johanna

Sv: Jo det såklart, dels känner man inte folk och man vet aldrig vilken ton det är menad :) Men ändå, det blir så tråkigt när folk hoppar på varandra.

Men det positiva överväger det negativa!

2011-12-01 @ 16:27:15
URL: http://mittdrombrollop.blogg.se/
Postat av: Jessica

Vad roligt ut o handla... jimmy har mer eller mindre gett mig all "göra" vilket i balnd kan bli mycket men ändå roligt! =).

Min mor o jag pratar inte me varandra nu så det blir min faster som kommer sitta bredvid mig vid bordet, tror nästan att det är det som skrämmer mig mest. =). kram

2011-12-04 @ 17:40:13
URL: http://bonusfamily.blogg.se/brollop/
Postat av: Johanna

Sv: Hihi nej men precis man behöver ju inte spendera för spenderandets skull :p Vi kommer dock inte under hundra utan kommer nog sluta på uppmot 110000:- skulle jag tro. Galet egentligen för en dag..men just den dagen har jag drömt om hela livet :) Just do it!

2011-12-04 @ 22:39:41
URL: http://mittdrombrollop.blogg.se/
Postat av: Jessica

Alltså när man är vid "middagen", efter bröllopet så ska man ju sitta på sina platser... vem ska sitta bredvid dig? Min mamma skulle ju det men eftersom vi har det som vi har det så har jag ingen förälder.. =/

2011-12-06 @ 11:41:05
URL: http://bonusfamily.blogg.se/
Postat av: Johanna

Jo jag kollar för fullt på Ebay men tänker mest köpa dekorationer, ev väska och ev underkjol där. Har kikat på tiaror men dom ser så annorlunda ut irl så vill inte ta risken. Hittat den jag vill ha nu :)

Men Ebay är en guldgruva ibland!

2011-12-06 @ 21:45:37
URL: http://mittdrombrollop.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0